top of page
Lisa%20van%20de%20Beek%20foto_edited.jpg

Lisa van de Beek

Werkzaam bij 

- Logopediepraktijk Overvecht in Utrecht

- Logopediepraktijk Putten in Putten

 

Specialisatie/cursussen:

- Manuele facilitatie van de larynx

- Logopedie bij transgenders

Doelgroep/klacht

- Stemgerealateerde klachten bij kinderen en volwassenen

Contact

 

www.logopediepraktijkovervecht.nl

www.logopedieputten.nl

lisavandebeek@hotmail.com

06-29177223

Locatie 1 - Overvecht

Verschillende locaties

Locatie 2 - Putten

Garderenseweg 31
3881 GK Putten

Aanwezig op maandag

Over Lisa als stemgespecialiseerd logopedist

Mijn naam is Lisa van de Beek. Sinds juni 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding logopedie op de Hogeschool van Utrecht. Met veel plezier en een diploma op zak behandel ik in logopediepraktijk Overvecht en logopediepraktijk Putten kinderen en volwassen. 

Van kleins af ben ik al gefascineerd door communicatie. Communiceren lijkt vanzelfsprekend, maar voor sommige kinderen of volwassenen is dat niet zo. Ik help en begeleid graag kinderen en volwassenen met problemen in de communicatie op verschillende gebieden. Hierbij vind ik het belangrijk om samen op zoek te gaan naar een passende behandeling, zodat ieder zich kan ontwikkelen op zijn of haar manier.

Het mooiste aan communicatie vind ik de stem. De stem is een belangrijk deel van je imago en maakt wie je bent. Wat als je stem ineens wegvalt of anders gaat klinken en communiceren niet meer vanzelfsprekend is? Dan ben ik er graag om u te helpen!

Om mij verder te specialiseren in alles wat met de stem te maken heeft, heb ik de minor 'de stem centraal' op de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen gevolgd. Omdat ik nog lang niet klaar ben met alles wat met de stem te maken heeft, ga ik mij de komende periode verder verdiepen door de cursus 'larynxmanipulatie' en 'logopedie bij transgenders' te gaan volgen. Er zullen nog vele cursussen volgen! 

zorgkaart nederland.jpg
bottom of page