top of page
Cerese van Brakel.jpg

Cerise van Brakel

Werkzaam bij 

- Logopediepraktijk van Brakel

Specialisatie/cursussen:

- Minor De Stem Centraal

Doelgroep/klacht

- Stem gerelateerde klachten bij zowel kinderen als volwassenen.

Contact

Locatie 1 - Drunen
 

www.logopediepraktijkvanbrakel.nl

info@logopdievanbrakel.nl

06208292100

 

Dillenburgstraat 2,

5151 GL Drunen

Over Cerise als stemgespecialiseerd logopedist

Mijn naam is Cerise van Brakel. In februari 2019 heb ik de opleiding logopedie aan de Hogeschool van Utrecht afgerond. Vanaf 1 juni 2021 ben ik trotse eigenaresse van mijn logopediepraktijk te Culemborg. Hiervoor heb ik meerdere jaren ervaring opgedaan als allround logopediste binnen diverse praktijken. Ik heb ervaring wat betreft taal-, en spraakproblematiek, afwijkende mondgewoonten, adem-, stemstoornissen bij alle leeftijdscategorieën.

 

Tijdens de opleiding logopedie heeft de stem mij het meest geïntrigeerd. Tijdens mijn afstudeerstage ben ik diverse stemstoornissen tegengekomen en heb ik mee mogen kijken bij stembehandelingen van transgenders. Ik heb de Minor “de Stem Centraal” gevolgd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Uiteraard ben ik van plan om nog diverse cursussen te gaan volgen rondom de stem.

“Ik ben er van overtuigd dat de stem niet alleen een boodschapper van geluid is, maar veel meer dan dat. Het effect wat er gebeurd als je ineens geen stem meer hebt maakt een mens heel kwetsbaar. Ik zet me altijd volledig in om samen uw stem te hervinden.”

zorgkaart nederland.jpg
bottom of page