top of page
IMG_1715.jpg

Marit van der Horst

Werkzaam bij 

- Logopedisch centrum Haarlem
 

Specialisatie/cursussen:

- Genderdysforie

- Kinesiotaping voor Logopedie

- Manuele facilitatie van de larynx

Doelgroep/klacht

- Therapie bij stemstoornissen en ademklachten

- Functionele dysfonie (verkeerd gebruik van de stem)

- Transgenders

- kinderheesheid

- Adem- en stemklachten n.a.v. Covid

- Beroepssprekers

Contact

Locatie 1: Locatie Haarlem Centrum

Spaarndamseweg 90 

2021CB Haarlem 
 

Aanwezig op: Maandag

https://www.haarlemlogopedie.nl/

marit@haarlemlogopedie.nl

023-5260628https://www.haarlemlogopedie.nl

Over Marit als stemgespecialiseerd logopedist

Vanuit mijn interesse voor theater, zingen en stemacteren ben ik de opleiding Logopedie gestart in Utrecht. In 2016 ben ik als allround logopedist afgestudeerd en gestart in een vrije vestiging in Purmerend.

 

Als allround logopedist kom je in aanraking met alle doelgroepen die onder logopedie vallen. Zo heb ik in de eerste jaren binnen de praktijk voornamelijk gewerkt met kinderen met taalspraakstoornissen, gehoorproblemen (ondersteund met gebaren) en afwijkende mondgewoonten. Persoonlijke ervaring met theater en zingen motiveert mij om (groeps)behandelingen uit te voeren waarin aspecten als enthousiasme, assertiviteit en creativiteit naar voren komen.

 

Vanaf 2020 ben ik mij weer meer gaan focussen op stemgespecialiseerde cursussen, waardoor ik nu met heel veel plezier met jong en oud mag samenwerken aan dat unieke instrument! Geen mens en geen stem is hetzelfde, waardoor de behandeling altijd een uitdaging blijft om volledig aan te sluiten aan de wens en het persoonlijke geluid van de cliënt. Om daar te komen wordt er samen hard gewerkt, veel gelachen, hier en daar een traan gelaten, en bovenal veel geleerd!

zorgkaart nederland.jpg
bottom of page