top of page
Ilse Heus.jpg

Ilse Heus

Werkzaam bij 

- Het Stemhuis in Utrecht

- Bestemming Bereikt in Utrecht

 

Specialisatie/cursussen:

- Manuele facilitatie van de larynx

- EVTS Level 1 & 2 (maart 2020)

Doelgroep/klacht

- Allround stemproblemen bij volwassenen en kinderen

- Beroepssprekers zoals (stem)acteurs en docenten

Contact

 

www.hetstemhuis.nl

logopedie@ilseheus.nl

06-14529945

Locatie 1 - Bestemming Bereikt 

Homeruslaan 59

3581 MD Utrecht

Locatie 2 - Het Stemhuis

Locatie volgt nog

Over Ilse als stemgespecialiseerd logopedist

Mijn roots liggen in het theater. Al op de acteursopleiding van de HKU ontwikkelde ik een grote liefde voor de stem en voor taal. Zelf heb ik tijdens die opleiding naast 4 jaar stemtraining ook de nodige logopedie gehad. Na mijn afstuderen heb ik gewerkt als actrice en zangeres in theatervoorstellingen en film- en televisieproducties. Mijn grote nieuwsgierigheid naar de stem heeft me er een aantal jaar geleden toe gebracht te starten met de opleiding logopedie. In mijn studie heb ik me dan ook op de stem gefocust. Aan het einde van de zomer van 2019 ben ik afgestudeerd als logopedist aan Hogeschool Windesheim Almere. Daarmee ben ik een jong afgestudeerde, maar zeker niet onervaren.

Ik ben afgestudeerd met een onderzoek naar buddy’s voor stemcliënten. Als innovatie bij mijn afstudeeronderzoek heb ik VOICE BUDDY ontwikkeld. Een app die stemcliënten helpt bij het regelmatig doen van hun oefeningen. 

 

Werkzaamheden

Bij Bestemming Bereikt werk ik als stemgespecialiseerd logopedist. Daarnaast geef ik stemlessen aan de vooropleiding voor acteurs in Amersfoort en coach ik mensen uit het bedrijfsleven en de zorg op het gebied van presentaties en speeches. Vanaf begin december 2019 voeg ik hier larynxmanipulatie aan toe.

zorgkaart nederland.jpg
bottom of page