Contact

 

www.lottepaslogopedie.nl

info@lottepaslogopedie.nl

06-14313518

Locatie 1 - Vught

Heikantstraat 9 

5261 XM, Vught

Locatie 2 - Utrecht

Homeruslaan 59a

3581 MD, Utrecht

Lotte Pas

Werkzaam bij 

- Lotte Pas Logopedie in Vught

- Bestemming bereikt in Utrecht

 

Specialisatie/cursussen:

- Manuele facilitatie van de Larynx

- EVTS Level 1 & 2

- Mindfulness voor logopedisten

Doelgroep/klacht

- Sprekers & zangers

- Spreekstemklachten,

- Zangstemklachten,

- Ademklachten,

- Globusklachten,

- Keelklachten,

- Chronische hoestklachten,

- Problemen met spraak,

- Foutief slikken

Over Lotte als stemgespecialiseerd logopedist

Vanuit mijn interesse en ervaring in zang en theater begon ik in 2013 met mijn opleiding tot logopedist aan de Fontys Paramedische Hogeschool in Eindhoven.

 

Om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen binnen de specialisatie stem volgde ik de minor ‘De Stem Centraal’ aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en liep ik stages binnen de Fontys Hogeschool voor de Kunsten, stemgespecialiseerd Logopediepraktijk Eindhoven en binnen de KNO-afdeling van het Jeroen Bosch Ziekenhuis.

 

Ik studeerde af met een echografisch onderzoek naar de dikte van het middenrif bij zangers.

Na mijn afstuderen startte ik in 2017 Lotte Pas Logopedie. Binnen mijn eigen praktijk werk ik als stemgespecialiseerd logopedist. Ook geef ik stem-en zangworkshops voor o.a. theatergroepen.

Sinds 2017 werk ik als docent aan de Logopedie opleiding in Eindhoven. Hier geef ik vakken gericht op stem (anatomie, diagnostiek, eigen vaardigheden), muzikale vaardigheden, trainingsvaardigheden en drama.

Daarnaast ben ik vanaf begin 2018 twee dagen per week werkzaam binnen de stemgespecialiseerde logopediepraktijk van Hanneke Bax ‘Bestemming Bereikt Logopedie’.

 

Werken aan je stem en alles wat hierbij komt kijken, kan erg kwetsbaar en persoonlijk zijn. Daarbij reageert je stem direct op spanningen en stress die je ervaart. Daarom vind ik het als logopedist erg belangrijk dat er een veilige sfeer binnen de praktijk hangt en dat niet enkel naar de stem wordt gekeken, maar met name ook naar de persoon erachter.

zorgkaart nederland.jpg

© 2019 Stemkring Nederland

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now